vineri, 3 iulie 2015

Cristian MPFM catre Elly: "Te mananc! Doamne, ce frumoasa esti!"

Cristian MPFM a fost surprins de telespectatorii emisiunii Mireasa pentru fiul meu in timp ce acesta ii facea o declaratie de dragoste iubitei sale din emisiune, Elly.

"Te mananc! Doamne, ce frumoasa esti!", au fost doar cateva dintre cuvintele spuse de Cristian MPFM catre Elly.

Toata aceasta declaratie de dragoste a fost foarte apreciata de telespectatorii emisiunii Mireasa pentru fiul meu, iar reactiile acestora nu au intarziat sa apara.

Citeste si: Cristiana MPFM a iesit Mireasa Saptamanii.

elly si cristian mpfm4


"E frumos ce-i place lui, nu trebuie sa placa altora. Si Elly e chiar frumoasa, nu e telegenica, dar in realitate e frumoasa!", a spus o telespectatoare.

"Daca nu au pozitile astea acum ca sunt tineri, poate vreti sa le aibe pe la 80 de ani!", a replicat alta sustinatoare a cuplului Elly si Cristian MPFM, referitor la criticile aduse acestora.

Elly si Cristian MPFM formeaza cel mai sustinut cuplu din competitie, ocupand aproape tot timpul primul loc al clasamentului. Desi cei doi au trecut prin foarte multe probleme, in special cu familia lui Elly, se pare ca iubirea dintre cei doi a triumfat, sunt in continuare impreuna si, foarte probabil, se vor casatori in Marea Finala.

Ce parere aveti despre cuplul Elly si Cristian MPFM? Comentati aici sau pe pagina noastra de Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu